tiistai 8. toukokuuta 2018

Moneksi muuntuva Singoalla- mekko

Tiistaina 8.5.2018 Nora:

Kevät on jo pitkällä ja kovin kesäisiin tunnelmiin minut sai tämä Sampsukan Raitakukat- kuosinen, lyhythihainen Singoalla- mekko. Minun mielestäni mekon kuosi oikein huusi kaveriksi olkihattua ja pystyn kuvitella kuinka kuumana kesäpäivänä lempeä tuuli käy ja laineet liplattaa kun vietetään lomapäivää rannalla..

singoalla mekko

Näin äitinä tartun tietysti heti mekon käytännöllisyyteen. Trikoo on jämäkkää ja muotonsapitävää. Malli on A- linjainen joten siinä on helppo liikkua ja helma kyllin pitkä jotta voi huoletta kyykistyä lasten kanssa puuhatessa.

singoalla mekko

Yhden tärkeän huomion tein myös, tämä päällä voi myös imettää! Kaula-aukon kuminauha rypytys antaa helposti myöden venytykselle ja myös palautuu ennalleen, kätevää. Vaikka minä sain todella kesäiset fiilikset tästä mekosta, toimii se yhtä hyvin esimerkiksi sukkiksien ja neuleen kanssa.

singoalla mekko

Sampsukan Singoalla valikoima on laaja. Voit itse valita ensinnäkin kuosin, mutta myös helman pituuden: tunika vai mekko, sekä hihan pituuden: lyhyt, puolipitkä tai pitkä sekä halutessaan saa myös leikkauksen rinnan alle. Eri valinnoilla mekon ilme muuttuu radikaalisti.

singoalla

Hieman trikoota paksummasta, Onerva- joustocollegesta puolipitkillä hihoilla ja leikkauksella tehtynä Singoalla- mekko onkin aivan erilainen. Erilailla puettuna käytännöllinen "joka paikan mekko" muuntuu moneksi. Tähän kaveriksi sukkikset, nilkkurit ja farkkutakki tai paksu neule ja menoksi.

singoalla

Sanoisin että Sampsukan vaatekoot pitävät aika hyvin paikkansa. Minä olen 170cm pitkä ja normaalipainoinen, nämä mekot ovat kokoa M.

singoalla

Kaikki Sampsukan aikuisten vaatteet löydät täältä, ja upean kangasvalikoiman täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)