tiistai 17. huhtikuuta 2018

Ihastuttava Susi- trikoo

Tiistaina 17.4.2018 Nora:

Posti toi taas syötävän suloisia Sampsukan kankaita ja sormet aivan syyhysi päästä niiden pariin. Onneksi sopiva hetki löytyi pian ja meidän pojat sai uudet paidat Susi- trikoosta. Aku valitsi itselleen mintun värisen ja  Iivo oranssin.

lastenvaate ompelu

Kaipasin vähän vaihtelua normaalisti suosimaani raglanhihaisen paidan malliin ja päätin kokeilla Ottobre kesä 2011 lehdestä löytynyttä paidan kaavaa jossa hihat jäävät vajaa mittaisiksi ja etu- sekä takakappale menevät olalla ristiin. Ensin molemmat pojat nykivät hihoja alemmas kunnes sain selitettyä että tämä kuuluu asiaan, hih.

lastenvaate ompelu

Käytin molempiin paitoihin mintun väristä resoria ja mielestäni lopputulos on raikas ja ennenkaikkea pojat ihastuivat paitoihin. Susi- trikoo onkin siitä kiva että se sopii niin pikkulapsille kuin isommillekkin. Paitoja on tilattu tällä kuosilla jopa teineille!

sampsukka susi-trikoo

Susi- trikoo on sileäpintainen ja pehmeä päällä mutta napakkuuttakin löytyy joten se pitää muotonsa ja on helppo työstää. Arvostan Sampsukan kankaissa värien ja kuvioiden lisäksi niiden laadukkuutta. Laadukkaasta trikoosta ommellessa onnistuminen on helpompaa ja tietää että vaate kestää käyttöä.


Meidän eskarilaisen eli Akun paitaan meni kangasta noin 55cm ja kohta 4vuotiaan Iivon paitaan noin 45cm.


sampsukka susi-trikoo

Muistathan että löydät Sampsukalta laadukkaiden kankaiden ja resorien lisäksi myös monipuolisesti ompelutarvikkeita sekä valmiit vaatteet.


Ja hei, huomasitko jo että nyt Sampsukalta saa myös naisten legginssit kaikissa ihanissa kuoseissa!

1 kommentti:

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)