tiistai 15. toukokuuta 2018

Vieläkö muistat Pupumetsän?

Tiistaina 15.5.2018 Laura:

Oli vuosi 2010, kun Pupumetsävelour valmistui. Kyseessä oli meidän aivan ensimmäisiä kankaita, joita valmistutimme. Leena Rengon suunnittelema kuosi sai valtavan kysynnän! Ja hyvin kauan sitä ei ollutkaan saatavilla. Silloin kyseinen kuosi siis näytti tältä:


Nyt 8 vuotta myöhemmin matkassamme on edelleen ihania asiakkaita, jotka muistavat tämän upean kuosin ja sitä on toivottu uudestaan! Nyt on toiveet kuultu ja Pupumetsä on taas täällä! Tällä kertaa ei kuitenkaan velourina, vaan laadukkaana ohuena joustocollegena. Leena Renko myös piirsi kuosin uudestaan, ja niinpä se on nyt tällainen:


On se upea edelleen, todellakin! Isommat pöllöt on kooltaan n. 5cm ja puut n. 20cm. Ja nyt kun materiaalina on erittäin hyvälaatuinen joustocollege, tästä voi trikoon tavoin ommella oikeastaan mitä vain vaatetta. Kyseessä sama laatu kuin Onervassakin! Ainakin silloin 8 vuotta sitten meiltä tilattiin paljon haalarihousuja, puolipotkareita ja liivimekkoja. Toki vaatemallistommekin on kehittynyt kovasti näiden vuosien aikana, ja nyt vaihtoehtoja onkin jo paljon enemmän!


Aloitamme Pupumetsästä vaateompelut jo heti tällä viikolla, tästä tulee varmasti todella kesäiset vaatteet! Tiesithän, että voit kuitenkin tilata toivomasi tuotteen jo nyt esimerkiksi bodyna täältä. Nyt siis vain ideoimaan, mitä mukavaa tästä voisikaan kesän touhuihin ommella!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)