tiistai 22. toukokuuta 2018

Lasten housut: Velourhousut on kestosuosikki

Tiistaina 22.5.2018 Nora

lasten velourhousut
Lasten velourhousut Sampsukka

Joko Sampsukan lasten velourhousut on sinulle tuttu tuote? Nämä housut ovat asiakkaiden keskuudessa todellinen kestosuosikki eikä suotta. Niiden istuvuus, herkulliset värit, edullisuus ja ennenkaikkea kulutuksen kesto on aivan omaa laatuaan. Hinta-laatu suhde on todellakin kohdillaan!

lasten velourhousut

Uskon että muillekkin äideille on tuttua polvista puhki kuluvat housut? Täytyy sanoa että on todella harmillista kuinka heppoista materiaalia monet leikki-ikäisille suunnitellut housut ovat. Meidän touhukkailla lapsilla kuluu monet housut polvista puhki ihan sisäpuuhissa, saatikka sitten kun kesä koittaa eikä pihaleikkeihin laiteta enää ulkohousuja. Onneksi on tarjolla myös kestävää, kotimaista laatua.

lasten velourhousut

Sampsukan velourhousuja saa niin vauvoille kuin koululaisille, 70cm:stä aina 160cm asti.  Meidän 4- vuotias Iivo on noin 102cm pitkä ja hänellä on jalassaan limen vihreät velourhousut kokoa 100. 1- vuotias Mimmi on noin 76cm pitkä ja hänellä on jalassaan oranssit velourhousut kokoa 80. Eskarilainen Aku taas on noin 128cm pitkä ja hänen turkoosit velourhousut on kokoa 130. Sanoisin että housut on pituuden suhteen hieman reilua mitoitusta. Housuissa on käyttöikää pidentävät resorit lahkeensuissa, voit siis ostaa reilun koon ilman että lahje tuntuu liian pitkältä. Väljä malli antaa lapselle tilaa liikkua ja vyötäröllä on joustava kuminauha.

lasten velourhousut

Kovimmalle kulutukselle meillä joutuu Iivon housut. Tämä rämäpää on koko ajan menossa ja housu parkojen pitää kestää niin kallioilta liukumiset, pyörällä kaatumiset kuin autojen kanssa maassa konttailut. Toistaiseksi nämä housut ovat ehjät, hih.


Lapset pitävät itse kovasti pehmoisista velourhousuista. Iivo pyysi tänään saisiko "ne karvaiset housut" ja Mimmi silittelee housujaan ihastellen "wauu".


Kannattaa tutustua myös kuviohousuihin. Kaikki Sampsukan lasten vaatteet löydät täältä, klik!


Vauhdikkaat kesäterveiset täältä länsirannikolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)