keskiviikko 1. syyskuuta 2021

Back to school - tervetuloa syksy!

01.09.2021 Elina

Syksy on täällä ja sehän tarkoittaa sitä että on aika kurkistaa lasten vaatekaappeihin että mitä sinne tarvitaan tulevaa syksyä varten. Lomat päättyivät ja arki on alkanut taas. Tämä näkyy meillä Sampsukassa verkkokaupan tilauksissa, tarvitaan pitkähihaisia ja legginsejä syksyyn. Meiltä löydät myös koululaisille mieluisat vaatteet, kokoja löytyy housuista jopa 160cm asti ja paidoissa 150cm.Syksyn ruska houkuttelee pukeutumaan värikkäästi ja leikkisästi - mitä värikkäämpää, sitä parempaa. Sampsukan lastenvaatteissa lapset saavat olla lapsia ja pukeutua hauskoihin, toinen toistaan värikkäämpiin kuoseihin. Yksivärisiä toki tarvitaan myös, ne on monikäyttöisiä ja toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Lastenvaatteiden tulee kestää pesua ja käyttöä, siksi valmistamme ne mahdollisimman laadukkaista materiaaleista - kotimaassa tietenkin. 


Meidänkin esikoinen aloittaa koulutaipaleensa syksyllä - ekaluokkalainen alkaa olla jo vaativampi oman pukeutumisensa suhteen eikä enää suostu pukeutumaan äidin valitsemiin vaatteisiin.. Paljon ollaan siis yhdessä mietitty mitä vaatteita syksyä varten pitäisi hommata. Tyttö on pitkälti legginsejen kannattaja, mutta olen yrittänyt ujuttaa pukeutumiseen myös collegehousuja koska ne ovat kestäviä ja ulkoiluunkin sopivia. Meillä itsellämme on vielä kokeilematta Sampsukan suosituimmat housut, ne paljon kehutut, taaperosta koululaiseen sopivat velourhousut. Paljon rymyäville lapsille suosittelen asiakaskokemusten perusteella kokeilemaan niitä, ne on super kestävät! Veloureissa on käyttöikää pidentävät resorit lahkeissa, joten voit huoletta valita hieman reilumman koon ilman että ne ovat liian pitkät. Velour on myös ihanan pehmeä materiaali.


Kun viileä syystuuli alkaa puhallella ja ilma viilentyä, alkaa olla tarvetta myös pipoille. Onko teidän suosikkinne ruttupipo vai lippapipo? Molemmista löytyy huikean ihania kuoseja niin tytöille kuin pojillekin, anna lapsen itse valita kiva kuosi niin siitä tulee vieläkin mieluisampi ja hattu pysyykin päässä. ;) 
Värikästä, piristävää syksyä jokaiseen kotiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)