torstai 10. kesäkuuta 2021

Värikkäät, ihastuttavat kotimaiset vaatteet kesän viettoon

10.6.2021 Elina

Kesän viettoa ihanissa kotimaisissa uutuuksissa!


Hei taas kaikkia blogin lukijat. Elina täällä taas kirjoittelee ja tänään ajattelin vähän tänne kertoilla Sampsukan kevään ja kesän uutuuksista. Sampsukkaan on saapunut kevään aikana ihania uutuuksia niin kesään kuin niihin viileimpiinkin päiviin jotka kuuluvat Suomen kesään.


Tänä keväänä ollaan saatu paljon upeita uutuuksia asusteisiin, uusia kuoseja on tullut ruttu- ja lippapipoihin, pantoihin -ja tottakai tämän kevään odotettu uutuus: lippahuivit upeissa väreissä. Lippahuiveissa värikäs unicorn fantasy ja dreamy roses sekä hempeämmät miniruusut ja pink paradise ovat ihastuttava lisä kesäasusteisiin. Meiltä on jo jonkun aikaa kyselty uusia kuoseja poikien lippapipoihin, näihin saatiin hurmaavan vauhdikkaat uudet autokuosit, joihin pääset paremmin tutustumaan täällä. Ruttupipoihin on tullut vähän tyttömäisempiä ja naisellisempia uutuuksia, ihastuttavat kielot ja lilasiipi pipot ovat täydellisiä kevääseen! Rusettipannoissa tämän kevään kuoseina rainbow hearts, miniruusut ja ruusumix, joista värikäs rainbow hearts on kyllä ollut ehdoton suosikki. 


Upeat uudet lippapipot vauhtihirmuille.

Lyhythihaisiin meille on tullut uutuuksia ja täydennyksiä vanhoihin, näin kesää vasten lyhythihaisia tarvitaan ja varsinkin sitten kesän hellepäivinä. Lyhythihaisissa paidoissa ihastutti hetki sitten saapunut perhoshiha taiga-kuosilla, tämä sai nyt seuraa, sillä valmistimme tätä myös ihanassa bambin ystävät kuosissa. Tämä on aivan upea ihanille prinsessoille. Poikia unohtamatta, hurmaavan vauhdikkaita autokuoseja saapui t-paitoihin. Radalla-paidat ovat upea valinta vauhtiveikoille, tutusta paloauto-kuosista saapui myös lyhythihainen versio. Vanhoja tuttuja unohtamatta, perhoshihamekoissa kesto suosikki pink paradise ja muut hurmaavan upeat kuosit!Koska kesä on arvaamaton, pitkää vaatetta on hyvä olla myös kesällä, näihinkin meillä on ihania uutuuksia. Pitkähihaisissa paidoissa on vauhtihirmuille monta uutta vaihtoehtoa, kolme uutta hurmaavan vauhdikasta kuosia! Trikoopaidat on hyvä valinta kesän viileämpiin päiviin tai hetkiin jolloin tarvitaan suojaa auringolta. Legginsit ovat sopiva lisä tunikoiden tai mekkojen kanssa, legginseissä ihastuttaa uutuutena hempeä Bella-puput kuosi ja vähän värikkäämpänä vaihtoehtona fantasy garden ja joutsenlampi. Vähän aikaa sitten saapunut unicorn fantasy tunika on saanut hyvän vastaanoton ja ollut suosittu jo kevään aikana. Tunikoissa myös muita ihania ja värikkäitä kuoseja.

 Mikäs sen parempaa, kun touhuta värikkäissä vaatteissa kesäpäivinä! Ompelusta innostuneille voisin suositella tsekkaamaan Sampsukan mahtavan kangasvalikoiman, josta löytyy jokaiselle jotakin! Uutuuksia on kevään mittaan jo tullutkin ja lisää on tulossa vielä kesänkin aikana. Kevään aikana on tullut mahtavia monsteriautoja, traktoreita, autoja sekä hurmaava sweetie kuosi, jossa ihastuttaa kettu ja bambi. Olemme saaneet lisää myös lasten suosikkeja, kaivurit ja miau trikoota, näistä voi ommella sitten kesäksi mieluisat lastenvaatteet, miau on toki ollut myös naistenvaatteissa suosittu. 
Ihastuttavat Lilly- ja Dreamyroses trikoot taas valikoimassamme.

Oikein ihanaa ja aurinkoisia kesäpäiviä toivottaa Sampsukan poppoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)