tiistai 11. toukokuuta 2021

Kesän must-have lastenvaatteet - valitse suosikkisi

11.5.2021 Elina

Hei taas kaikki kipinä -blogin lukijat! Ihanaa että kesä alkaa lähestyä ja voi alkaa jo suunnitella kesälomaa ja on aika päivittää lastenvaatteita kesää varten. Keräsin tähän postaukseen muutamia kesävaate suosikkejani Sampsukan valikoimista.

Vaikka paikoin on vielä lunta maassa ja jossain päin suomea jopa satanut lisääkin, niin meillä Sampsukassa on jo hyvä tovi valmistauduttu kesään ja valikoimassa on ihania lastenvaatteita, niin kesähelteille kuin viileimmillekin päiville. Osa vanhoja tuttuja kuoseja mutta muutamia uusia upeita kuosejakin on saapunut. 

Tässä kuvassa ihana satuponisingoalla.

Kesällä tarvitaan usein viileisiin iltoihin ja viileämpiin päiviin myös pitkää vaatetta, tähän sopii minun mielestäni täydellisesti pitkähihaiset paitasvetarit joihin voi yhdistää ohuet, mukavat trikoolegginsit tai muut housut. Toimivia viileämpinä päivinä ovat myös kellohelmamekot, niitäkin löytää montaa eri kuosia ja niihinkin voi yhdistää legginsit tai vaikka sukkahousut.

Hempeän kaunis kellohelmamekko ystävykset.

Kesän hellepäiviin meiltä löytyy lukuisia vaihtoehtoja. Valmistamme upeita hameita, shortseja, t-paitoja, lyhythihaisia tunikoita ja tietenkin aivan upeita mekkoja pikkuprinsessoille!  Viime kesän suosikki, pink paradise perhoshihamekko teki paluun tänäkin kesänä - ihan yhtä upeana kuin ennenkin. Perhoshihoja on myös monella muulla ihanalla kuosilla ja väriä niistä ei taatusti puutu. Jos perhoshihamekko ei tunnu omalta, niin mekkovalikoimassamme on myös vaihtoehtona ihanat singoallat ja vähän arkisemmat liivimekot

Super ihana pink paradise perhoshihamekko

Kauniit perhosunelmat

T-paitoja kesällä tarvitaan aina! Sampsukan valikoimista löydät varmasti mieleisesi, koska lyhythihaisia paitojakin on montaa eri kuosia, ja valmistamme vielä yksivärisenäkin. Vauhtihirmut hurmaa upeat rekka- ja autopaidat, prinsessoille on yksisarvisia ja ihastuttavaa taigaa perhoshihoilla. Eläinten ystäville on valmistettu montaa erilaista eläinaiheista paitaa, useinhan lapset rakastaa eläimiä ja omat lempparieläimet ilahduttavat vaatteissa! ihan perheen pienimmille meiltä löytyy lyhythihaisia bodyja


Wawy stripes, rekka ja taiga kuosit, nämä on rakkautta!


T-paitojen kaveriksi sopii tietysti shortsit ja tytöille hame. Shortseja Sampsukasta löytyy yhtä mallia montaa eri kuosia, tällähetkellä kuosit ovat aika "poikavoittoisia" mutta pupumetsä ja perhoset ainakin sopii myös tytöille, ja miksipä ei muutkin!

Nämä veikeät apina-shortsit löydät täältä!

Tytöille Sampsukasta löytyy hameita. Taskuhameissa on taskut mukavana yksityiskohtana. Hameissa on leveä resorivyötärö joka takaa sen että hameet ei kiristä eikä purista. Taskuhameisiin tuli tälle kesää kaunis ja värikäs uusi kuosi, rainbow hearts. Hameisiin saapui tälle kesälle juhlallisemmat tuplahelmahameet.

Tässä upea dancing flowers uutuus

Valmistamme myös upeita kesäasusteita: kesälippiksiä, trikoopantoja, rusettipantoja ja huiveja

Kesälippiksistä kirjoittelin enemmän viime postauksessa, siihen pääset tutustumaan tästä. Huiveja tarvitaan kesällä ja huiveissa ihastuttaa uusi rainbow hearts kuosi, myös paradise on ollut huiveissa suosittu. Huiveista valmistamme myös montaa eri kuosia joten jokaiselle löytyy varmasti suosikki! 

Upeisiin ja värikkäisiin rusettipantoihin tuli tälle kesää ihastuttavia uusia kuoseja. Ruusumix, miniruusut ja rainbow hearts pannat ovat aivan upeita! Trikoopannoista on niin yksivärisiä kuin kuosillisiakin vaihtoehtoja ja näihinkin on tullut lisäyksiä uusimmista kuoseistamme. Kielot trikoopanta on yksi uusimmista.





Nyt eikun kesää odottelemaan, nautitaan toki ensin vielä kevätpäivistä! Parhain terveisin Sampsukan väki<3!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)