torstai 15. huhtikuuta 2021

Kotimaisilla lippiksillä kesään

 13.04.2021 Elina

Tyylikkäät ja värikkäät lippikset kesäpäiviiin

Tällä kertaa täällä blogin puolella on äänessä Elina, aloitin Sampsukassa viime syksynä työssäoppijana ja olen kuvioissa ensi vuoden toukokuuhun. Minulla on kaksi lasta joiden kanssa olen päässyt tutustumaan Sampsukan tuotteisiin, tällä kertaa vuorossa oli kesälippikset. 

Kesä kolkuttelee jo kohta ovella ja lippiksiä tarvitaan aina! Sampsukan valikoimiin saapui taas ihania uutuuksia jo monelle tutuista hellelippiksistäLippiksiä valmistetaan lapsille neljää eri kokoa, vauvaikäisistä koululaisiin asti. Yksinkertaisesta trikoosta valmistetut lippikset ovat vilpoisia päässä eivätkä hiosta, ja lippa suojaa lapsen naamaa paahtavalta auringolta. Toisin kuin perusmallin lippikset, nämä suojaavat myös lapsen korvat auringolta, joten voit unohtaa jatkuvan korvanlehtien rasvaamisen! 


Meillä pojan suosikiksi valikoitui värikäs vihreät traktorit kuosi ja ihana metsäneläimet turkoosi. Kesälippiksissä on kuminauha takaosassa joka takaa sen että lippis pysyy päässä vauhdikkaimmissakin leikeissä - ja se onkin ihan parasta! Nämä on myös super-helppo pienenkin lapsen itse sujauttaa päähän. 


 
Tyttö valitsi hempeän miniruusut kuosin ja ihastuttavan satuponit lila kuosin. Kuten kaikki Sampsukan lastenvaatteet, nämäkin ovat kotimaisia ja suomessa ommeltuja. Sampsukan trikoilla on joko GOTS tai Öko-tex 100 -sertifikaatti takaamassa sen, ettei haitallisia aineita ole käytetty ja ovat turvallisia lasten herkälle iholle.

Nämä meni heittämällä meidän lasten suosikkilippiksiksi, lippikset ovat lasten mielestä mukavat päässä ja pysyvät hyvin päässä vaikka vähän pyörisi ja riehuisi. Sitten vielä ihanat, värikkäät kuosit on piste iin päälle ja lapset on myytyjä! 


Sampsukasta löydät kesälippisten lisäksi myös muut asusteet kesään. Kurkkaa meidän valikoimista värikkäät pannat, upeat rusettipannat ja ihastuttavat kuosilliset huivit! Pantoja ja huiveja löytyy lasten lisäksi myös aikuisten koossa joten äiditkin saa omansa.

Ihanaa ja värikästä kevättä ja kesän odotusta, toivoo Sampsukan väki! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)