lauantai 24. elokuuta 2019

Lapsellisen ihanat lastenvaatteet

 

Kuuluuko lapsellisuus joukkoon?Olet varmastikin nähnyt kuvan Sampsukan roll-upista: LAADUKAS - KOTIMAINEN - LAPSELLINEN - IHANA.  Välillä meiltä aina kysellään, että kuuluukos se "lapsellinen" joukkoon vai mitä sillä tarkoitamme?

Kyse on varmastikin mielikuvista. Kun kuulemme jonkin sanan, meille herää jonkinlainen mielikuva sen tarkoituksesta. Yleensä postiivinen, tai sitten negatiivinen. Me Sampsukassa uskotaan, että iloiset lastenvaatteet tekeevät päivästä paremman. Lapset ansaitsevat ilon ja riemun hetkiä - ja näitä hetkiä varten me Sampsukassa työskennellään.

Ihanan lapsellista


Ideana tässä "lapsellinen" -kuvauksessa on, että käännetään ehkä välillä negatiivisestikin ymmärretty adjektiivi tarkoittamaan jotain pelkästään 100% positiivista. Eli vapautta olla juuri sellainen kuin on, oikeutta olla lapsi ja nauttia lapsuuden ihanan lapsellisesta satumaailmasta täysillä, se jakso kun nykyään tuppaa kestämään harmillisen lyhyen aikaa. Lapset itse saavat valitettavan usein myös kuulla torumisen "älä ole nyt lapsellinen", vaikka hehän ovat vasta lapsia ja heidän kuuluukin käyttäytyä lapsen tavoin. Maailma tarvitsee tällaista lapsellisuutta huomattavasti lisää ja sen levittämisessä Sampsukka haluaa olla mukana myös jatkossa.

Värien voimaa


Mutta ei ne värikkäät ja iloiset vaatteet kuitenkaan kuulu vain lapsille. Lapsenomaisista kuoseista kysyntää riittää myös naistenvaatteissa. Ja kyllä varsinkin lasten housuissa ihanat eläinaiheet ovat suosittuja myös isommilla lapsilla.


"Lapsuus ei lopu kaksivuotiaana eikä viisissätoista. Se loppuu kun kaikki on vain totta".Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)