torstai 19. syyskuuta 2019

Lasten housut on syksyn vaatesuosikki

Torstaina 19.9.2019 Laura


Kun kesäloma alkaa olla ohi ja syksy koittaa, on aika kurkata vaatekaappien sisältöä. Ja joka syksy niitä tarvitaan vain lisää, lasten housuja: uusia värejä, isompia kokoja, kestävämpiä materiaaleja. Lasten housut, jotka kestävät, on tavoitteemme. Pidämme tärkeänä myös mukavuutta, että housuja olisi kiva käyttää eivätkä ne kiristä tai purista.Niin kuin meitä aikuisiakin, myös lapsia on paljon eri kokoisia ja mallisia. D-vaatemallistomme housujen ja legginssien kysyntä on taas tänä syksynä ylittänyt odotuksemme. Nämä vaatteet on alunperin suunniteltu erityislasten perheiden tarpeisiin, vartaloltaan tanakoille lapsille. Mutta ihan yhtälailla ne toimivat vankkarakenteisilla lapsilla, kun on tarvetta, että vyötärö nousisi tavallista ylemmäksi.

lasten velourhousut

Takuuvarmat kestävyydeltään on velourhousut, näitä ei voita mikään! Jos alkaa tuntua, että kaikki housut reikiintyy polvista, kannattaa siirtyä näihin ja on yksi huoli vähemmän. Housuissa on käyttöikää pidentävät resorit lahkeensuissa, voit siis valita hieman reilun koon ilman että lahje tuntuu liian pitkältä. Väljät housut antaa lapselle tilaa liikkua ja vyötäröllä on tietysti joustava kuminauha. Velourhousut on ihanteelliset etenkin 3-4- vuotiailla pojilla, joiden housut joutuu koetukselle päivän touhuissa, mutta nämä ovat erittäin suosittuja myös eskari-ikäisillä ja ekaluokkalaisilla. Velour on myös materiaalina ihanan pehmoista!

lasten velourhousut

Kyselimme tänä syksynä facebookissa suosikkia, onko ne housut vai sittenkin legginssit? Hieman ehkä yllättäen, legginssit veivät tässä voiton. Trikoolegginssit eivät tietysti ole ne kestävimmät, mutta ihanaa valikoimaa näistäkin löytyy. Toki myös housujen puolella on kuviollisia collegehousuja syksyn haasteisiin.Myös collegelegginssien kysyntä on nyt kasvussa. Se onkin oivallinen valinta, kun halutaan syksyksi napakammasta materiaalista legginssejä. Materiaalina näissä on hyvälaatuinen college, joka sisältää myös 5% elastaania joustoa tuomaan. Lisäksi college on sisäpuolelta harjattua eli erinomainen materiaali erityisesti lasten housuihin ja legginsseihin. Collegelegginssit ei suinkaan ole vain pikkulasten juttu, vaan erinomaiset koululaisille, jotka ei tykkää käyttää erikseen ulkohousuja.
Tarjoamme aina varmasti kotimaisen malliston lasten housuja. Valikoimaa löytyy siis vauvoista koululaisiin, trikoosta veloureihin, kapeampaa legginssiä kuin perushousuakin. Suomen vaihteleviin sääoloihin todella tarvitaan monipuoliset lastenvaatteet. Nautitaan värikkäästä arjesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)