torstai 5. marraskuuta 2020

Tyylikkäät collegevaatteet iloiseen arkeen

 5.11.2020 Laura:

Upeat collegepaidat ihastuttavat!


Collegea, kyllä! Juuri nyt sitä tarvitaan. Collegehousut löytyvät tietysti jokaisen lapsen vaatekaapista, mutta nyt suositaan myös collegepaitoja. Hieman trikoota paksumpaa, laadukkaista collegekankaista valmistuu kuitenkin joustavat collegepaidat arkikäyttöön. Pisteenä iin päällä ihastuttavat kuosit!
Tämä upea karhupaita on ihastuttanut myös isompia lapsia, niimpä ollaankin tätä nyt valmistettu jopa 150cm asti. Metsäpöllötkin toimii myös kouluikäisillä lapsilla. Tavallaan jotain simppeliä, täydellisillä värisävyillä ja silti aavistus leikkisyyttä. Ei ihme, että hymyillyttää!
Kun ostat collegevaatteeita lapsille, suosittelemme että kiinnität huomioita tuotteen materiaali-tietoihin. Onhan materiaalissa mukana hieman elastaania? Tämä tuo kestävyyttä vaatteeseen ja hieman kaivattua joustavuutta.

Me valmistamme lapsille paitojen lisäksi collegesta taskuhousut, kuviohousut, ne suositut yksiväriset collarihousut, tunikat, kuviolegginssit, superihanat yksiväriset collegelegginssit ja jopa huppuhaalarit!

Collegevaatteet ei suinkaan ole vain lasten juttu, vaan ihanat collegetunikat tuo iloa myös naistenvaatetukseen. Puolipitkähihaisena collegetunika toimii lähes ympäri vuoden!


Ja miksei naistenkin vaatteet saisi olla hieman leikkisiä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)