lauantai 8. kesäkuuta 2019

Väriä kesään!

Lauantaina 8.6 2019 Laura:

Ihana, lämmin kesä on nyt täällä. On ollut ilo huomata tämä meillä Sampsukassa ehkä pienenä "hellepaniikkina" huivien, lippisten ja lyhythihaisten tunikoiden kysyntänä. Kesäiset lastenvaatteet toki kuuluu kesään! Samalla on kuultu kivoja kommentteja, mitä ajatuksia värikkäät vaatteet herättävät.

"Kiva ostaa kesäksi jotain muuta kuin markettikamaa"
Kesälläkin on kiva pukeutua värikkäästi. Räikeään pinkkiin, ruohonvihreään tai vaikkapa aina suosittuun turkoosiin.

Tämä Leena Rissan suunnittelema Kuplatyttökuosi on jo monivuotinen suosikki. Ihanaa vaaleanpunaista, kesän mansikoita, koiria, iloisuutta, kukkiakin - oikeaa kesäistä menoa!

Singoalla on myös yksi kesän suosikki!


Kesän ykkössuosikkeja ovat toki ne huivit ja lippikset. Molemmat uudistimme kesälle 2019 suuremmalla mitoituksella.

"Lapset saivat itse valita mieleisensä kuosit lippiksiinsä ja niitä odoteltiin malttamattomina. Kun ne tulivat, niitä ihasteltiin peilin edessä useaan otteeseen. Päiväkodin tätikin kehui, että on hyvä ja riittävän reilu malli, kun pysyy hyvin päässä ja peittää korvatkin. Lippis peittää korvat hyvin, niin aurinko ei polta ja kylmemmälläkin ilmalla tarkenee. Lippa varjostaa hyvin silmiä. Muut lippikset ovat nyt jääneet käyttämättä, kun nämä laitetaan aina päähän ulos mennessä. "

 

 

"Kato kun pipojakin löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä!"


Kuoseja löytyy toki kesällekin paljon kaikenlaisia. Mentäiskö eläinaiheilla, sekkaillaanko kettumetsässä vai onko värikäs futis varma suosikki? Värikkäät lasten paidat kuuluu tietysti kesään. Ja samalla kun tekee värikkäitä valintoja lapsille, voi kurkata naisten tunikoista suosikin itselleenkin.

Joensuun myymälässämme pääset tutustumaan kesäiseen valikoimaamme. Ovet ovat kesällä avoinna MA-PE klo 11-16, LA 10-14. Tavataan myös kesän markkinoilla!


Toivotaan paljon lämpimiä ja aurinkoisia päiviä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)