lauantai 22. kesäkuuta 2019

Suosituimmat lasten paidat - KESÄ 2019

Lauantaina 22.6.2019 Laura:

Lasten paidat on meillä Sampsukassa vuodesta toiseen TOP3 myydyimmissä vaatteissa. Pitkähihaisia paitoja kysytään läpi vuoden, mutta toki näin kesäaikaan lyhythihaisien tarve korostuu. Suomen kesässä toki yleensä tarvitaan niitä molempia!

Värikkyys ja hauskuus korostuvat mallistossamme, olipa sitten kesä tai syksy. Monet asiakkaat usein toteavatkin, että kyllä lasten vaatteissa täytyy värejä olla. Sampsukka-vaatteiden suunnittelun lähtökohtana meillä on aina mukavuus. Haluamme valmistaa vaatteita, joita on kiva käyttää eivätkä ne kiristä tai purista. Mutta toki on kiva käyttää myös vaatteita, jotka saa hymyn huulille!Alkukesä 2019 on ollut onneksi pääasiassa mukavan lämmin. Tämä on näkynyt myös lyhythihaisten paitojen kysynnässä (ja toki muidenkin lastenvaatteiden). Tässäpä tämän hetkinen TOP10 lasten paitojen osalta:


Nämä kuosit tuskin ketään yllättää! Traktorit ja autokuosit jyllää poikien suosiossa aina. Ja onko veikeistä ankoista hauskempaa rantakuosia vielä keksittykään? :)

Futis oli kesän uusi palloaiheinen kuosi, tämä on ollut erittäin suosittu myös isommille pallopelien harrastajille. Apinat toimii kesävaatteissa ihan taatusti aina!

Lumous oli Sampsukan oma printtikuosi tälle kesälle, sopii kivasti niin lapsille kuin naistenkin vaatteisiin. Pitkähihaisiin kesävaatteisiin on valittu erityisesti pikkuleijonia ja pesukarhuja.


Nämä vesiväriuutuudet on ihastuttaneet kesävaatteissa niin paidoissa, tunikoissa ja mekoissakin!

Traktori- ja futispaitojen kysyntä hieman yllätti meidätkin. Jos olet jäänyt odottelemaan lisää puuttuvia kokoja niin tiedoksi että ompelimon puolella näitä jo surruutellaan eli lisää vielä saadaan!

Toivotaan paljon ihanan lämpimiä kesäpäiviä! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)