perjantai 17. toukokuuta 2019

Iiiiks, eikö niitä enää saakaan?

Perjantaina 17.5 2019 Laura:

Asiakastyytyväisyys on ollut meille tärkeä asia. Olemme toteuttaneet melko yksilöllisiäkin toiveita, mutta samalla on tullut paljon ongelmia vastaan: Yksittäisvaatteiden valmistus hidastaa kaikkien tilausten toimitusaikoja, pystymme valmistamaan vähemmän vaatteita kuin erissä ommellen eikä se ole niin ekologistakaan. Mutta mikä olisikaan hyvä ratkaisu?

Toukokuussa 2018 päätimme, että rohkeasti pyrkisimme siihen, että voisimme luopua pääsääntöisesti tilausvaateompeluista. Mutta kuitenkin niin, että asiakkaiden toiveita edelleen kuunnellaan ja niitä toiveita toteutetaan. Nykyisellä tavalla emme pysty sitä toteuttamaan, mutta niin että saamme ensiksi toiveen, sitten asiakas saa tiedon että nyt toivejuttua on meillä valmiina ja tilattavissa, ja lopuksi asiakas tekee tilauksen. Näin saisimme toiminnan ekologisemmaksi, ompelijoiden työpäivät mieluisiksi ja useammalle asiakkaalle iloisia vaatteita.

 Olemme toki varautuneet siihen, että kun uusi verkkokauppamme aukeaa nyt toukokuussa 2019, saamme varmasti kyselyjä kuinkas omia toivetuotteita nyt tilataan. Mutta toivomme kuitenkin, että värikkäät tuotteemme tuovat jatkossakin iloa, vaikka toimintamallit hieman muuttuvatkin! Uuteen kauppaan saadaan kuitenkin tosi paljon kivoja juttuja uudistumisen myötä.

Meille on ollut suuri rikkaus kaikki nämä vuodet ottaa vastaan toiveitanne ja toteuttaa niitä! Ja juuri siksi uskallamme ottaa tämän uuden haasteen vastaan, koska tiedämme mitkä ovat suosikkivaatteita, joita ehdottomasti tarvitaan. Uudistuksen myötä suosituimpia lasten paitoja ja lasten housuja pystytään verkkokaupassamme pitämään jopa entistä laajempana valikoimana. Upea juttu siis - enemmän vaatteita, enemmän kuoseja, enemmän iloa!

Ainoa muutos on käytännössä kuitenkin vain se, että Oma Toive -tuotteet jäävät pois. Vaatteita on edelleen ruunsaasti saatavilla ja toiveita edelleen saa esittää! Ja ainakin yksi upea uudistus on tulossa: tuoteryhmiin saadaan kokotiedot, joten jo ennen tuotteen klikkausta näet mitä kokoja on saatavilla!Mutta hei vielä ehdit - jos sinulla on nyt mielessä että vaikkapa tuosta lilasta vesiväritrikoosta on kyllä kesäksi tunika saatava niin klikkaapa itsesi nopeasti verkkokauppaan. Ja nyt on vielä YSTÄVÄMYYNTIKIN kaupassa eli lunastuskoodilla YSTIS10 saat myös toivetuotteet 10% alennuksella.

Mutta yksi asia meillä Sampsukassa on varmaa, kaikki Sampsukan vaatteet valmistetaan aina Suomessa. Varmasti kotimaista siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)