tiistai 2. lokakuuta 2018

Tervehdys Sampsukan ompelimolta ja puodilta Lahden Villähteeltä!

Ompelimo ja puoti sijaitsevat Villähteellä entisen Lahden Autokorin tehdaskiinteistössä, nykyisessä Liike- ja yrityskeskus Korissa.

Liike- ja yrityskeskus Kori, Lahti Villähde

Villähteen ompelimossa toimin minä, Sini. Muilla Sampsukan ompelijoilla on omat toimitilat. Alkuperäiseltä ammatiltani olen kultaseppä, mutta sattumien kautta harrastuksesta tulikin ammatti! Olen lapsesta asti ommellut ja tyttöjen syntymän jälkeen innostuin ompelemaan heille vaatteita. Työksi tämä muuttui pikkuhiljaa ja alkuun ompelinkin lähinnä lasten päiväiunien ajan. Mutta lapset kasvoi ja samaan tahtiin kasvoi myös ompelumäärät. Työtilat minullakin oli ensin kodin yhteydessä, mutta lasten kasvettua koululaisiksi vuokrasin toimitilat, joissa olenkin nyt toiminut jo 3,5 vuotta!

Tässä ompelimossa valmistuu verkkokaupan ja puodin asiakkaiden tilauksia sekä myymälöiden -, messu- ja markkinamyyntien varastoa. Ompelun lisäksi kaavoitan myös Sampsukan vaatemalleja.Ompelimon yhteydessä on myös puoti, jonka valikoimiin kuuluu kankaiden lisäksi myös valmiita vaatteita.
Kangasvalikoimaa puodilta löytyy mukavasti. On metritavarana, palakankaita ja possupusseja. Autan mielelläni asiakkaita valitsemaan tarpeisiinsa sopivia kankaita sekä laskemaan kankaiden menekkiä. Myös ompeluneuvoja minulta voi kysyä. Puodilla on myös kaksi Kam-neppipressiä, joita myös asiakkaat voivat käyttää.

Kangasvalikoimaa

Possupusseja ja palakankaita

Puodin perus vaatevalikoimaan kuuluu lasten pitkähihaiset paidat, liivimekot, tunikat, housut, legginssit, ruttupipot ja vauvoille bodyt, puolipotkarit, taaperohousut ja vauvahaalarit. Sesongin mukaan syys-talvikaudella lisäksi on mm. merinovillaiset kaulurit ja kypärämyssyt ja kevät-kesäkaudella lippikset ja huivit. Naisille puodilta löytyy varastovalmiina hihattomia tunikoita. Kaikkia verkkokaupan vaatemalleja on kuitenkin saatavilla tilauksesta myös puodilta.


Puodin vaatevalikoimaa

Puodilla on myös pienille ruokailijoille välineitä. Suositut elintarvikesilikonista valmistettut pilvi- ja hymynaama ruokailualustat, ensilusikat, food feederit, ruokalaput sekä mehujehut. Kaikki tuotteet ovat BPA-vapaita, eivätkä sisällä ftalaatteja.

Pienille ruokailijoille

Lapset meillä on huomioitu pienellä leikkipaikalla. On leluja ja väritystehtäviä. Liike- ja yrityskeskus Korin tapahtumapäivinä Sampsukan tiloissa järjestetään aina myös jotain mukavaa puuhaa lapsille. Koska puoti sijaitsee toisessa kerroksessa, eikä kiinteistössä ole hissiä, on pienten kanssa asiointia helpotettu myös sillä, että meiltä löytyy asiakaskäyttöön lainarattaat.

Lasten leikkipaikka

Sampsukan puodin ja ompelimon Facebook sivut löytyvät täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)