sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Työkoneita vauhtiveikolle

Sunnuntaina 29.10.2017 Nora:
3v Iivo ei juurikaan ole kiinnostunut vaatteista mutta tämän Työkoneet- trikoon nähdessään pieni auto-fani vallan villiintyi ja olisi verhoillut itsensä päästä varpaisiin työkoneilla :D  Päädyttiin kuitenkin tällä kertaa tekemään "vain" paita, pipo ja tuubihuivi. 


Hei, nyt on muuten myös uutuutena työkoneita turkoosilla pohjalla! Ihanan raikas väriyhdistelmä.Ompelu onkin siitä kiva harrastus että voi tehdä itse sen kokoisia ja mallisia vaatteita kuin juuri omalle lapselle sopii ja mikä sen kivempaa lapselle kun saa olla mukana valitsemassa kangasta ja suunnittelemassa mitä siitä tehdään. Tässä linkki Sampsukan laajaan Kangasvalikoimaan.


sampsukka

Netistä löytääkin helposti googlaamalla valmiita kaavoja joita voi joko tilata kotiin tai ladata koneelle. Kun kangas ja kaava on valittu kaikki muu tarvittava löytyy helposti Sampsukalta:  Ompelutarvikkeet


lastenvaate

Iivon työkonepaita on raglanhihainen (kaava Ottobre), vinkkinä aloittelevalle ompelijalle että mun mielestä raglanhihainen on helpompi saada hyvin istumaan olkapäille kuin perus paita. Iivo on hieman alta 100cm ja hänen paitaansa tarvittiin 50cm kangasta. Pipo on perus "beanie" johon varmasti löytyy paljon kaavoja, tässä kuitenkin linkki vanhaan postaukseen jossa ohje helppoon ilman kaavoja ommeltavaan neliöpipoon, klik! Samassa postauksessa on myös ohje tuubihuiville. Tämän linkin takaa taas löydät ohjeet jolla voit koittaa tehdä myös "beanie" pipon ilman kaavoja klik!

sampsukka

Sinä joka rakastat kauniita kankaita ja lastenvaatteita mutta ompelukone tuntuu vieraalta, onneksi on Sampsukka! Saat tilattua omavalintaisella kuosilla paidat, housut, tunikat, hameet sekä pipot ja pannat. Vauvoille löytyy myös bodyt, potkarit ja haalarit. Näin talven kynnyksellä ei tietenkään sovi unohtaa iki-ihania Merinovaatteita. 

Eikä unohdeta että kauniit värikkäät kuosit ei ole yksin lasten oikeus, Sampsukalta saat vaatteita myös aikuisille. Voitte samistella, vaikka koko perhe!


sampsukka

Aurinkoista syksyä ♥

2 kommenttia:

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)