keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Tunika: yksi vaate, monta tyyliä

Keskiviikkona 27.4.2016 Nora:

kotimainen tunika
Tunika: Sampsukka
Tässä on mun tämän hetken käytetyin vaate ♥ Aivan ihanan käytännöllinen, mukava ja ennenkaikkea hyvännäköinen! Tämän saa puettua niin monella tavalla että käy melkein joka menoon, ja monessa menossa se on ollutkin. Kyseessä on siis tunika Sampsukan naistenvaate valikoimasta. Malli on tunikaksi juuri oikean pituinen, ei liian pitkä ei liian lyhyt (olen lähes 170cm ja mun tunika on koko M). Kaula-aukko ei ole ahdistavan suppea mutta ei missään nimessä liian avarakaan, ihan täydellinen siis.

Tunika: Sampsukka

tunika
Pipo ja tunika: Sampsukka
Tässä on esimerkki mun arkisesta kevät asusta. Yleensä mä vietän päivät kotona lasten kanssa ja tunika on hyvä kaveri kapoisille farkuille tai paksuille legginseille. Rentoa ja mukavaa.

kotimainen tunika
Pipo ja tunika: Sampsukka
Muutama viikko sitten olin siskoni kanssa pienellä äitien "rentoutumis breikillä". Tavattiin ystäviä ja käytiin tunnelmallisessa ravintolassa syömässä. Mitä tämä äiti pukee päälle? Saman tunikan kuin hiekkalaatikolle, vähän erilailla asustettuna.

Tunika: Sampsukka. Kuva Nadja Mäkinen
Puin tunikan kanssa mustat siistit legginsit ja ohuen neuletakin. Kampaus, korut ja mustat saappaat teki tunikasta aivan eri henkisen kuin farkut ja huppari.

Tunika: Sampsukka. Kuva Nadja Mäkinen

Tunika: Sampsukka. Kuva Nadja Mäkinen

Kotona oleiluun ihan paras kaveri tunikalle on Sampsukan housuvalikoimasta super pehmeät mustat plyyshihousut pitkillä resoreilla

Tunika ja housut: Sampsukka


Housut: Sampsukka
Tunika on myös persoonallinen vaate, saat sen juuri sellaisella kankaalla mikä Sampsukan kangasvalikoimasta miellyttää sinua eniten. Saat myös valita pitkät tai lyhkäiset hihat ja tahdotko leikkauksen rinnan alle. Mun valinta  on lyhyet hihat ja ilman leikkausta rinnan alla, entä sun?

6 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä todellinen monitoimivaate! :D

  VastaaPoista
 2. Onpas kyllä tosi monikäyttöinen tunika! Ihana :)

  VastaaPoista
 3. justiin tilasin tollasen kun sitä niin kehuttiin, mutta kaula-aukko on kyllä ihan järkyttävän iso. Alle ei voi laittaa rintaliivejäkään kun olkaimet näkyy kokonaan kun kaula-aukko on niin leveä ylhäältä. Pitäisi olla jotkut d-ryntäimet että tuota voi käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, ikävää että malli ei sopinut sinulle. Onneksi tuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus, olisikohan kokoa pienempi voinut istua paremmin?

   T:Nora

   Poista

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)