keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Kevät on uuden alun aikaa..

Keskiviikkona 6.4.2016 Nora:


Mikä olisikaan parempi aika aloittaa jotain uutta ja innostavaa kuin kevät? Tämä on Kipinä-blogin ihka ensimmäinen kirjoitus ja täytyy sanoa että mä olen aika innoissani. Kipinä on blogi joka toteutetaan yhdessä Sampsukan kanssa.

Minä olen Nora, kahden poikasen äiti. Kirjoitan tätä blogia rakkaudesta kauniisiin kankaisiin ja toimiviin vaatteisiin.

Pipo ja tunika: Sampsukka

Blogissa tullaan näkemään iki-ihania Sampsukan lastenvaatteita, upeita värejä ja leikkisiä kuoseja. Paljon kuvia ja asuja, niin lasten kuin naistenkin.


Täällä tullaan näkemään myös helppoja aloittelijoille sopivia ompelu-ohjeita sillä upeiden Suomessa valmistettujen vaatteiden lisäksi Sampsukan verkkokaupasta löytyy myös paljon kankaita ja ompelutarvikkeita. Kevään aikana tehdään ainakin huiveja ja pipoja, niitähän ei voi olla liikaa, eihän..?


Onko sielä ruudun takana aloittelevia kotiompelijoita? Nyt on hyvä hetki esittää toiveita. Blogista löytyykin idea-pankki omana sivuna, sinne voi esittää toiveita blogin sisällön suhteen. Ihanaa kevättä, toivotaan aurinkoisia päiviä :) 

Psst. Jos sunkin mielestä ylimmän kuvan tunika on yli-ihana, mahtava valikoima Sampsukan tunikoita löytyy täältä, klik! Ihan paras monitoimivaate kiireiseen arkeen. Se taitaakin ansaita ihan oman kirjoituksensa..

2 kommenttia:

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)