sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Kesä tulee, oletko valmis?

Sunnuntaina 10.5 2020 Nora:


Samistelua Sampsukan singoalla- mekoissa 🤍


Heippa kaikki Sampsukan Kipinä- blogin lukijat! Ihana päästä kirjoittelemaan teille pitkästä aikaa. Kevät on jo pitkällä ja eilisen sateen jäljiltä täälä länsirannikollakin pensaiden lehdet aukenevat kuin silmissä. Mieli on jo kovasti kesässä ja varsinkin viime kuukausien erikoisen poikkeustilan johdosta tänä vuonna kesää odotetaan erityisellä kaiholla. Minä ja pikku- Mimmi päätettiinkin samistella näissä super mukavissa farkku kuosisissa singoalla- mekoissa. Sampsukan vaatteissa onkin se hauska juttu, että vaikka koko perhe voi halutessaan pukeutua samoihin värikkäisiin ihanuuksiin sillä vaatteita saa tilattua kaikissa kuoseissa!

kesämekko


Mimmi on 3 vuotias, sirorakenteinen tyttö ja käyttää normaalisti kokoa 98/104, tämä mekko on kokoa 90 eli mekko on reiluhkoa mitoitusta. Kangas on joustavaa eikä rajoita pikku- seikkailijan puuhia. Kesäkuumalla mekko on ihanan vilpoisa ja viileämmällä alle voi pukea legginsit tai sukkahousut.

kesämekko

Ja siis nämä Perhosunelma- pipot! Aivan liian ihanat 🤍 Tämä herkkä kuosi sopii todellakin niin äidille kuin lapselle.


Farkku- trikoon materiaali on taattua laatua. Tarpeeksi paksua ettei alusvaatteet vilku läpi (kaikki naiset tietää tämän ongelman vaatekaupoilla..) ja silti laskeutuu kauniisti. Minä olen n. 170cm pitkä ja mekko kokoa M, se ulottuu minulla noin polven korkeudelle.


Singoalla mekot löydät verkkokaupasta: Naisten täältä ja lasten täältä. Perhosunelma- pipot taas löydät täältä.


Tänään onkin yksi kevään parhaista päivistä sillä on äitienpäivä! Haluankin toivottaa ihan kaikille hyvää äitienpäivää 🤍 Jos lahja on vielä hankkimatta (toivottavasti ei), Sampsukan lahjakortti ilahduttaa varmasti jokaista.

T: Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)