sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Ihana kesä - tule jo!

Maaliskuussa jo ollaan - kesän suunnittelu jo alkaa siis. Mitä vaatteita tarvitaan lapsille kesäksi? Missä kunnossa oma kesän lempitunika on? Mutta myös meillä Sampsukassa kesäkausi on jo mielessä ja alamme ompelemaan kesän vaatteita. Tulossa on taas paljon mukavia tapahtumia ja kesän lemppareita taas tarvitaan!



Värikkäät paidat ja muut vaatteet ihastuttavat myös kesäpäivinä. Monet Sampsukan vaatteet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Kätevää, kun ei tarvitse erikseen ostaa vain juhlavaatteita, joita harvemmin sitten arkitouhuissa käytettäisiin. Monikäyttöisyys on lastenvaatteissa parasta!




Singoallamekot ovat erittäin pitkäikäisiä ja monikäyttöisiä vaatteita. Aivan ihania kesämekkoina, joita myöhemmin käytetään myös tunikoina. Ja syksyllä ilmojen viiletessä alle voidaan laittaa pitkähihaista paitaa - ja toki nämä toimivat myös juhlapäivinä.



Lippikset on tottakai lasten suosikkeja kesällä. Sampsukan lippikset on suunniteltu tuomaan suojaa auringonpaisteelta, myös korvanlehdille. Takaosan kuminauha pitää lippiksen myös hyvin paikallaan. Pisteenä iin päällä tietysti kivat, piristävät kuosit.



Sitten vain toivotaan oikein mukavan lämpimiä kesäpäiviä ja nautitaan keväästä nyt vielä ensiksi! 💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)