tiistai 29. marraskuuta 2016

Joulun toivelahjat Sampsukalta

Tiistaina 29.11.2016 Nora:

Ensimmäinen adventti-kynttilä on sytytetty ja pikkujoulu vietetty, nyt alkaa se todellinen "joulun odotus aika". Rakastan tätä aikaa ♥ Vaikka vuoden pimein aika on käsillä, joulu-valot ja lyhdyt tuovat valoa pimeyden keskelle. Vielä jos maata peittää valkoinen kerros vastasatanutta lunta, kuten meillä länsi-rannikolla, on jouluinen tunnelma taattu. Tämä on myös sitä aikaa kun mietitään miten ilahduttaa läheisiä joulu-aattona. Jotkut vasta alkavat miettiä lahjoja ja jotkut (kuten minä) ovat jo paketoineet ja varastoineet aarteet :D

Vielä ei toki ole kiire joulu-lahjojen suhteen, kun teet tilauksen osoitteessa sampsukka.com viimeistään 9.12, kerkeää aarteet pukinkonttiin. Kokosin tähän postaukseen Sampsukan tämän hetken suosituimpia vaatteita jotka värikkyydellään tuovat myös valoa pimeään talveen. Sampsukan kestävät, laadukkaat vaatteet ommellaan 100% Suomessa.

Nämä taaperohousut mustalla Ankat kuosilla käyvät sekä tytön että pojan pakettiin. Taaperohousut sopivat pienille tutkimusmatkailijoille, näissä housuissa ei ole lainkaan sivusaumoja. 17,90e, koot 60-90cm.Perusvaatteita raikkaissa perusväreissä. Tämä edullinen kahden frotee legginsin paketti ilahduttaa sekä lasta että vanhempia :) Laadukkaita ja käytännöllisiä vaatteita ei voi olla liikaa. Kahdet frotee legginsit 28e, koot 70-130cm.

kotimainen vaate

Naisten hame, pinkki Paisley kuvio. Yksinkertaisen tyylikäs malli ja kauniit kuviot, koot xs-xxl.


Tämä super-suloinen liivimekko Prinsessa kuosilla vei ainakin minun sydämen ♥ Liivimekko pikku-prinsessalle alk. 21e, koot 80-150cm.

Listalle pääsi tietysti viime postauksissa hehkutetusta merinovillasta valmistetut turkoosit Orava kuosiset housut. Nämä on paitsi pakkaspäivien pelastajat, myös ilo silmille. Merinohousut 24,90, koot 70-160cm.

Pitkähihaiset trikoopaidat on käytännöllisiä ihan ympäri vuoden. Tässä Sampsukan uutuus paidassa hurmaa veikeät Oliot. Trikoopaita alk. 23e, koot 70- 150cm.

Käytännöllistä ja kaunista perheen pienimmille. Vauvahaalari Bambi-kuosilla alk. 25,50 koot 60-100cm.
Messujen suosikki tuote, liivimekko Sienet ja keijut kuosilla alk. 21e, koot 80-150cm.Muista myös Sampsukan lahjakortit. Lahjakortteja voit ostaa 10e - 200e arvosta.

Joulun ostokset teet kätevästi osoitteessa sampsukka.com, viimeistään 9.12 tehty tilaus kerkeää jouluksi pakettiin. Joensuussa Sampsukan myymälä Pilkon Citymarketilla palvelee aina 23.12 asti. Ostoksia voit tehdä myös seuraavilla markkinoilla: 3- 4.12 Jyväskylä sekä 10- 11.12 Joensuu sekä 17- 18.12 Lahti.


Rauhaisaa joulun odotus aikaa kaikille, koitetaan välttää stressi ja keskitytään hyvän mielen tavoitteluun ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)