tiistai 4. lokakuuta 2016

Ystävykset, suloista pienelle tytölle

Tiistaina 4.10.2016 Nora:


Tämä Sampsukan Ystävykset- trikookangas on jotenkin niin suloinen. Aivan ihana kuvissa mutta kun sain tämän kankaan kotiin hypisteltäväksi niin vasta ihastuinkin. Värikäs ja leikkisä mutta kuitenkin niin herkkä.

Ompelin tästä kaavoja muuttamalla tunika mallisen paidan tytölle. Alkuperäinen kaava on Ottobren 2012 kevät kuvastosta perus raglan hihainen paita. Jatkoin helmaa pidemmäksi ja hieman levensin loppua kohden jotta helmaan sai resorilla kivan "pussin", tämä käy kivasti niin sukkahousujen, legginsien kuin housujenkin kanssa.


Valitsin tehosteväriksi kirkkaan tumman keltaisen resorin ja mielestäni se sopii oikein hyvin. Lopputulos on kaiken kaikkiaan onnistunut ja malli on sellainen että voisin tehdä itselleni samalla idealla tunikan!


Ompelin vielä tunikan kaveriksi pipon ja tuubihuivin. Tämä pipo on kaavoilla tehty mutta jos tahdot kokeilla ehkä maailman helpointa neliöpipon ohjetta ilman valmiita kaavoja sen löydät tämän linkin takaa ja niin ikään helpon kaavattoman tuubihuivin ohjeen löydät täältä.


Kangasta meni koko settiin metrin verran (paita kokoa 110, olka-helma mitta 56cm) ja jäikin vielä pala.


Syksy on jo todellakin täälä, sen huomasin viimeistään eilen aamulla kun mittari näytti +1.. hrr..

Ihanaa lokakuun alkua kaikille ♥

2 kommenttia:

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)