tiistai 17. toukokuuta 2016

Värien loistetta Sampsukan uudessa myymälässä


Sampsukka myymälä
Tervetuloa Sampsukan uuteen myymälään Joensuussa

Hyviä uutisia! Sampsukka on avannut uuden upean myymälän Pilkon Citymarketille Joensuussa. Nyt pääset entistä helpommin hypistelemään ja ihastelemaan kankaita ja vaatteita kaikissa sateenkaaren väreissä, suoraan 9-tien varrella.

sampsukka myymälä
Myymälän ulkopuolelta

Sampsukan myymälässä teet helposti ostoksia sillä yksi asia on varmaa: Lapset toivotetaan tervetulleiksi lapsellisen ihanaan myymälään! Monet pikkuiset vain pysähtyvät silittelemään nalleja ikkunoista.

sampsukka lasten nurkkaus
Lasten nurkkaus
Täältä löytyy kuoseja joka makuun, autoja, bambeja, ankkoja, merirosvoja, ninjoja, kukkasia, pöllöjä... niin tytöille ja pojille kuin äideille ja isillekkin!

Upeat kuviotrikoot tulevat EU:n alueelta ja ovat Ökö-Tex Standard 100- tai Gots- sertifioinnin mukaisesti haitta- aineettomia. Sampsukan omilla kuoseilla on Gots- sertifikaatti joka takaa kankaan tuotantoketjun ekologisuuden. Sampsukan vaatteet ommellaan 100% Suomessa, tuotteet ovat siis laadukkaita ja kestäviä. Hauskoihin ja käytännöllisiin vaatteisiin ei kyllästy lapset eikä äiditkään, ne kierrättää mielellään vaikkapa pienemmille sisaruksille.Myymälästä löytyy runsaasti suosikkivaatteita: paitoja, housuja, mekkoja ja pipoja. Helppokäyttöiset perusvaatteet upeilla kuoseilla käyvät niin arkeen kuin juhlaankin. Vinkkinä: Jos etsit kestäviä perushousuja, kannattaa tutustua velourhousuihin.
Sampsukka ei unohda perheen pienimpiäkään. Vauvoille löytyy bodyt, puolipotkarit, vauvahaalarit ja taaperohousut.


Vaatevalikoima on laajentunut hurjasti alkuajoista. Ensiksi oli lastenvaatteita, sitten kysynnän kasvaessa mukaan valikoimaan tuli myös naistenvaatteet. Vuonna 2015 uutuutena oli D-mitoitetut lastenvaatteet ja viimein myös miehet ovat päässeet osallisiksi, nykyään saa tilauksesta miesten paitoja.

Upeiden kotimaisten vaatteiden lisäksi Sampsukka on ompeluun hurahtaneen taivas. Kankaita, resoreita, nappeja, nauhoja, kuin karkkihylly! Kuviotrikoiden lisäksi myös yksivärisiä kankaita sekä tietysti laadukasta merinovillaa.

sampsukka myymälä

sampsukka myymälä


Uutuutena Sampsukka myy myös Hapen puuleluja, taikahiekkaa sekä kotimaisia muovailuvahoja.

sampsukka myymälä

Joko tunnet Mehujehut? Kaikki vanhemmat tietää sen tunteen kun onnellinen lapsi rutistaa täysinäisen pillimehun pikku kätösissään ja mehut tursuaa pitkin vaatteita. Mehujehu on kotimainen polypropeiinista valmistettu 2dl pillimehun käyttökotelo. Pillimehu laitetaan Mehujehun sisälle, siitä lapsen helppo juoda ilman että mehut vahingossa pursuilee ympäriinsä, pillikin pysyy hyvin paikoillaan. Sanoisinko nerokasta!


Vastaanotto uudelle myymälälle on ollut super- positiivista. Suoraan asiakkaiden suusta:

"Saanko vain seistä tässä hetken ja ihailla värejä"

"Aah, mitä vaatteita"

"Juuri tätä tänne on kaivattu"Lämpimästi Tervetuloa!
Osoite: Linjatie 2, 80140 Joensuu, puh: 0449919646


Hymyillään kun tavataan!

Käy tykkäämässä myös myymälän Facebook sivusta.  Sieltä näet mm. nopeasti aukioloajat. Ja jos et pääse paikan päälle myymälään, Sampsukan verkkokauppa palvelee kellon ympäri.

4 kommenttia:

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)