perjantai 3. heinäkuuta 2020

Laadukkaat lastenvaatteet jokaiseen tilanteeseen

Perjantaina 3.7.2020 Laura:


Kesässä on parasta aurinko, mansikat ja värikkäät vaatteet 🤍


Kesä on täällä! Sampsukan kesäkausi on alkanut ja olemme päässeet jo toreja kiertämään. Nurmes, Mikkeli, Lappeenranta... ja paljon on muitakin kaupunkeja tulossa! Tänä kesänä lastenvaatteissa meidät on yllättänyt erityisesti lasten huivien ja lippisten kysyntä.


Kesällä 2020 mekkovalintojen ykkönen on ehdottomasti kellohelmamekot. Perhoshihalliset mekot sopivat juhlahetkiin tai muuten vain prinsessapäiviin. Varoituksen sana kuitenkin: olemme kuulleet asiakkailta, että mekot ovat niiiiin ihania etteivät lapset anna niitä edes pesuun.



Lyhythihaisia lasten paitoja tarvitaan toki myös. Ne ovat monikäyttöisiä muutenkin ympäri vuoden. Lapset tykkäävät värikkäistä paidoista ja erityisesti autopaitojen suosio säilyy vuodesta toiseen. Ilolla valmistamme lastenvaatteita, jotka eivät kiristä eikä purista ja lapsi pääsee itsekin opettelemaan pukemista ja kokemaan onnistumisen riemua.



Kestävät lastenvaatteet kuuluvat niin kesän kuin syksynkin touhuihin! Kesällä trikoiset lastenvaatteet ovat parhaita. Ripaus elastaania puuvillan lisäksi tuo tarvittavaa joustavuutta vaatteisiin, ja samalla kestävyys paranee. Iloisen värikkäät luomupuuvillaiset lastenvaatteet ovat myös mukavantuntuisia päällä. Verkkokaupastamme löydät nyt paljon ihania ja tyylikkäitä lastenvaatteita kesäpäiviin! >>




Riemukkaita, ihanan lämpimiä kesäpäiviä toivottelee Sampsukan väki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)