torstai 2. tammikuuta 2020

Lastenvaatteet on suunniteltu tuomaan väreillään iloa arkeen


Kotimainen vaate - niin mitäs se oikeastaan tarkoittaakaan? Suunniteltu Suomessa ainakin. Sampsukan vaatteet aina myös ommellaan 100% Suomessa. Mutta pisteenä iin päällä: meidän omat kuosit myös suunnitellaan Suomessa yhteistyössä suomalaisten kuosisuunnittelijoiden kanssa. Yksi kaikkien aikojen kuosisuosikki on Ystävykset, joka on Leena Rissan upeaa suunnittelua.


Tämä kuosi herättää tunteita niin meissä aikuisissa, kuin myös lapsissa. Se ihastuttaa ja ihmetyttää - ja jokainen näkee kuosin omalla tavallaan. Onkos siinä tyttö vai keiju, ja koira vai susi? Tähän on saatu vuosien aikana monenlaista näkökulmaa pieniltä asiakkailtamme. Mutta kuosi ei suinkaan ole vain lasten suosikki, tämä on yksi leikkisimmistä kuoseista, joista on valmistettu myös paljon naistenvaatteita.



Vuonna 2019 Ystävyksistä saapui tummempi versio. Aivan ihana tämäkin! Ystävykset -kuosi on myös yksi niistä kankaista, joka on saanut paljon huomiota myös kansainvälisesti. Etenkin Saksassa nämä ovat olleet oikein tykättyjä ja herättäneet kovasti ihastusta sielläkin.

Ystävykset -trikoo on Sampsukan omaa digiprinttiä. Ihanan sileäpintainen ja pehmeä materiaali, joka siis säilyy erittäin hyvänä pesusta toiseen. Parhaimmillaan mekoissa ja tunikoissa, sopien ihan yhtä hyvin niin arkeen kuin juhlaankin.


Värikkäät lastenvaatteet on ehdottomasti parhaita. Ja lapset tykkäävät niistä myös. Ne tuovat mukavasti ripauksen juhlan tunnetta keskelle arkipäivää. 💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jokainen kommentti ilahduttaa :)